Schiphol iPhone app zeer populair
Redactie

De iPhone applicatie van het grootste vliegveld in Nederland doet het goed onder de iPhone gebruikers. De Android en iPhone app zijn samen maar liefst 300 000 keer gedownload, het vliegveld biedt de app echter gratis aan en haalt er dus geen omzet uit. Het is dus puur bedoeld als een service naar de reizigers. In de afgelopen vakantieperiode was volgens Schiphol een piek te zien in het aantal downloads.

Veel info

De applicatie heet ‘Schiphol Amsterdam Airport’ en zorgt ervoor dat je heel wat info over het vliegveld in je zak hebt. Je kan naast de actuele aankomst en vertrektijden ook zien waar bepaalde winkels en lounges zijn. Ook kan je je eigen vluchten aangeven en push notificaties instellen, zo kan je snel zien wat de status is van je vlucht. Voor de applicatie is internet nodig, deze is niet gratis aanwezig op het vliegveld. Ook klagen veel gebruikers over het feit dat de app niet snel genoeg is, het is dus aan te raden om toch nog de borden op het vliegveld in de gaten te houden.

Schiphol Amsterdam Airport (AppStore Link) Schiphol Amsterdam Airport
Ontwikkelaar: Schiphol Nederland B.V.
Beoordeling: 12+
Prijs: Free Download

Via: AT5
schiphol iphone app

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Fons

  Die app is zoo waardeloos, werkt echt voor geen ruk, je bent continu aan het herladen. Enige reden dat t zoveel is gedownload is waarschijnlijk omdat het gratis is!

 • Hegoser

  Geweldige app en service van Schiphol
  Werkt fantastich
  Heb hem 2 x gebruikt bij het ophalen van mensen vanaf Schiphol
  Geen geklooi met op teletekst kijken
  Maar keurig een mail aks er iets wijzigt in de aankomst tijd
  Kompleet met aankomst hal en welke koffer band
  Dus echt super