Schiet de mooiste actiefoto’s met ‘Fast Camera’
Redactie

Ondanks de sterk verbeterde camera in de iPhone 4S heeft de ‘normale’ camera toch nog altijd een aantal voordelen gehad. Zo was het vooralsnog niet mogelijk om actiefoto’s te maken met je iPhone, door Fast Camera schiet je nu ook haarscherpe foto’s van bewegende beelden.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De populaire applicatie Fast Camera schiet de mooiste foto’s op momenten dat de standaard camera applicatie het laat afweten.

Techniek

De techniek die de app hanteert is vrij simpel. Een normale camera applicatie neemt de tijd om de geschoten foto te verwerken, FastCamera doet dit pas na afloop als je je foto’s wilt bekijken.

Om een indruk te maken hoe snel en precies de app te werk gaat: Je kunt 800 beelden per minuut fotograferen.

Kinderziektes?

De app is een maand geleden gelanceerd en werd direct erg populair in de App Store, echter zaten er nog veel fouten in de applicatie waardoor er niet soepel gefotografeerd kon worden.

Inmiddels is doormiddel van een update de applicatie drastisch verbeterd en klaar voor gebruik.

Fast Camera is voor €1,59 te downloaden in de App Store en is geschikt voor de iPhone en de iPad.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.