ScheveningenLive: Webacams, evenementen en weer

Het weer wordt de komende weken steeds beter in Nederland. Velen staan te popelen om weer naar het strand te gaan, maar wanneer is het eigenlijk aangenaam op het strand? Vaak waait het hard om lekker te zonnen. Met de applicatie ScheveningenLive kan je voortaan goed inschatten of het weer aangenaam is op het strand.

Zeven webcams

De hele kust van Scheveningen hangt vol met webcams die je al enkele jaren online kunt bekijken. Sinds deze week zijn deze webcams ook via een applicatie te bekijken. Deze webcams zijn 24/7 live te zien. Je ziet hieraan dus precies wanneer er veel zonaanbidders of surfers op het strand en in het water zijn.

Weer en evenementen

De applicatie biedt niet alleen de mogelijkheid om webcams te bekijken. Je kan namelijk ook het actuele weer en de komende evenementen bekijken. De applicatie is dus niet alleen interessant voor strandbezoekers.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

ScheveningenLive is gratis te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.