3 redenen om documenten te scannen met Evernotes Scannable

11 januari 2015, 14:31
1 min leestijd
3 redenen om documenten te scannen met Evernotes Scannable

Evernote heeft een nieuwe app in de App Store waarmee je gemakkelijk documenten, visitekaartjes en andere dingen kan inscannen met je iPhone. Scannable werkt als een trein.

Lees verder na de advertentie.

1. Snel scannen

Scannable is een app waarmee je jouw iPhone-camera gebruikt als scanner, om bijvoorbeeld contracten, bonnetjes of visitekaartjes mee in te scannen. het scannen gaat supersnel en automatisch, de camera binnen de app herkent documenten en maakt daar razendsnel een scan én uitsnede van in de best mogelijk kwaliteit.

2. Gemakkelijk delen

De gescande documenten zijn gemakkelijk te delen via verschillende kanalen. Zo kun je ze mailen of via iMessage naar iemand sturen. Omdat het een app van Evernote is, kun je scans uiteraard ook in Evernote opslaan. Daarnaast is het mogelijk om je documenten naar de iCloud te verplaatsen of kun je ze opslaan in je filmrol.

3. Visitekaartjes direct in contacten

Enorm handig is ook de functie om informatie van visitekaartjes meteen te kunnen opslaan in contacten. Tik je op de scan van een visitekaartje, dan krijg je vanzelf de mogelijkheid in beeld die zegt ‘Sla contact op’. Heeft diegene ook LinkedIn, dan komt meteen zijn of haar foto in beeld en kun je ook via dat netwerk een connectie maken. Hiervoor moet je overigens wel ingelogd zijn bij Evernote en LinkedIn, maar daarna werkt het simpel en snel.

Scannable downloaden

Scannable is niet de eerste app die je documenten laat scannen, zo heb je al langer geweldige apps als Scanbot en Scanner Pro, maar Evernote werkt wel een stuk simpeler (maar is daardoor iets minder uitgebreid, zo kun je niet in zwartwit opslaan bijvoorbeeld). De functie om contactinformatie van visitekaartjes meteen te importeren is eveneens heel handig. Scannable is wel helemaal gratis voor iOS 8 of nieuwer. Voor installatie is 30,9MB aan vrije opslagruimte benodigd.

Evernote Scannable

Evernote Corporation

Gratis via App Store

Evernote Scannable
Evernote Scannable
Evernote Scannable
Evernote Scannable
Evernote Scannable
Evernote Scannable
Evernote Scannable
Evernote Scannable
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu