Scanbot update: maak een mobiele scanner van je iPhone
Gijs Ettes

De handige app Scanbot is al een tijdje beschikbaar in de App Store en pasgeleden van een update voorzien die de app goedkoper en beter maakt. Je kunt er van alles mee scannen: van facturen en festivaltickets tot reisdocumenten en boardingpassen.

scanbot ios appDaarmee is Scanbot aantrekkelijk voor wie zijn iPhone (of iPad) graag wil omtoveren tot een mobiele scanner. Sinds de laatste update is de kwaliteit van de scans die je maakt beter en moet de app sneller werken. Je maakt met de app PDF’s of JPG-bestanden met een kwaliteit van 200 dpi en voegt gemakkelijk meerdere scans toe aan één bestand. Verder is de prijs van Scanbot gedaald van 1,79 euro tot 0,89 euro.

Middels een in-app aankoop kun je Scanbot voorzien van slimme tekstherkenning, thema’s met verscheidene kleuren en de optie om bestanden slimme namen te geven. Vooral dat eerste is een fijne toevoeging. Scan je een tekst in met je iPhone of iPad, dan zet Scanbot deze netjes om in geschreven tekst. Vervolgens kun je je scan of bestand via de cloud (Box, Dropbox of Google Drive) of een mailtje met anderen delen.

Scanbot is voor zowel zakelijke als privé-gebruikers een handig alternatief voor een fysieke (en vaak dure) flatbedscanner. De Scanbot iOS-app is via onderstaande link te downloaden en vereist iOS 7+ en 43MB aan vrije opslagruimte.

Scanner App & Fax - Scanbot

doo GmbH

9 (24 reviews)
Gratis via App Store

Scanner App & Fax - Scanbot
Scanner App & Fax - Scanbot
Scanner App & Fax - Scanbot
Scanner App & Fax - Scanbot
Scanner App & Fax - Scanbot

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.