Scanbot 6 maakt scannen en pdf’s bewerken gemakkelijker

Lars Paijmans
19 oktober 2016, 18:33
1 min leestijd
Scanbot 6 maakt scannen en pdf’s bewerken gemakkelijker
SwiftScan - Document Scanner

SwiftScan - Document Scanner

Gratis

Scanbot wordt door velen gezien als de beste app voor het scannen van documenten met je iPhone-camera. Vandaag bevestigt de app deze positie met de grootste update tot nu toe. Naast een nieuw design zijn vooral de nieuwe functies van Scanbot 6 de moeite waard.

Lees verder na de advertentie.

Scanbot 6, dit is er allemaal nieuw

Het eerste wat opvalt als je Scanbot 6 installeert, is dat het vrolijke robotje in het logo verdwenen is. Deze moet plaatsmaken voor een zakelijker uiterlijk, wat volgens de makers beter aansluit bij de ambities van de app.

Dit nieuwe uiterlijk blijft niet bij het logo. Het hele design van Scanbot is op de schop gegaan, zodat het opgeruimder oogt en vooral gemakkelijker in gebruik maakt. Zo weet je sneller welke knop je in moet drukken en is het printen versneld. Erg fijn is bovendien de toegevoegde mogelijkheid om door de app heen te swipen, wat goed van pas komt op een groot scherm van een Plus-iPhone. Mocht je een document liever handmatig inscannen, dan kun je de automatische scanfuntie nu ook uitschakelen.

Bewerk je PDF met Scanbot

In negen van de tien gevallen wil je een ingescand document zo snel mogelijk naar pdf overzetten. Daarom heeft Scanbot 6 de mogelijkheden voor pdf-bestanden verder uitgewerkt. Zo kun je nu pagina’s roteren, ordenen en verder bewerken met een pen. Daarnaast kun je de optische tekst-herkenning nu overal inschakelen, ook voor documenten die je vroeger met een andere app hebt ingescand. Deze functie is een uitkomst als je de tekst op een papier verder wilt uitwerken

Tot slot is de lijst met clouddiensten die Scanbot ondersteund aangevuld met onder meer OneDrive en OneNote. De update voor Scanbot 6 is vanaf nu beschikbaar in de App Store.

SwiftScan - Document Scanner

Maple Media, LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu