SBS6, Net5 en Veronica iPhone-apps groots vernieuwd

Wouter Nijsen
3 september 2013, 12:27
1 min leestijd
SBS6, Net5 en Veronica iPhone-apps groots vernieuwd

De iPhone-apps van SBS6, Net5 en Veronica hebben een flinke update gehad om SBS helemaal klaar te maken voor het nieuwe televisieseizoen. SBS heeft zich vooral gericht op een verfrist design en laat je nu allerlei programma’s terugkijken.

In sommige gevallen is het met de nieuwe iPhone-app zelfs mogelijk om programma’s eerder te zien dan op tv zelf. Om welke programma’s het hierbij gaat, is nog onduidelijk. Onder het tabblad Kijk vind je alle programma’s die je in de app kunt zien. Kijk Gemist bevat uiteraard oude uitzendingen, Kijk Ook allerlei korte fragmenten en A-Z bevat een overzichtelijke lijst van alle programma’s.

SBS-programma’s terugzien in prima kwaliteit

sbs6De uitzendingen zelf zijn van een prima kwaliteit. Het ziet er in ieder geval goed genoeg uit om comfortabel op je iPhone te kijken. Sommige programma’s worden wel vergezeld van enkele reclamevideo’s. Deze kun je echter net als de video die je wilt zien doorspoelen, een waarschijnlijk onbedoelde functie die erg fijn is.

SBS6+, het tweede scherm van SBS6 waar voorheen een aparte app voor was, is nu ook geïntegreerd in de SBS6 iPhone-app. Als je bij deze functie inlog met je e-mail-, Facebook- of Twitter-account kun je op allerlei manieren meedoen met sommige programma’s. Denk hierbij aan het doen van bepaalde voorspellingen of het beantwoorden van polls.

Lees verder na de advertentie.

De iPhone-apps van SBS Broadcasting zijn na de update van maandag veel fijner om te gebruiken en bevatten ook nog eens een handige tv-gids. Er zijn dus weinig redenen te bedenken om de apps niet even te downloaden als fervent kijker van de zenders.Spotlight: TV Gids

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's