SBS6+ app voor iPhone als tweede scherm
Redactie

SBS Broadcasting heeft eerder al aangekondigd met een tweede scherm toepassing te komen. Voor de iPhone is er sinds 4 september alvast een SBS6+ applicatie beschikbaar gekomen met de tweede scherm toepassing.

Doe mee aan The Price is Right

Elke dag kun je de avond zelf een plus geven door gebruik te maken van de SBS6+ app op je iPhone. Jij kunt verder gaan waar de uitzending op tv stopt en ervaren hoe het is om een SBS programma mee te maken alsof je er zelf deel van uitmaakt. Breng je stem uit via de live polls in de app en laat weten wat je van Shownieuws of Hart van Nederland vindt. Maar dat is nog niet alles, want je kunt via de app SBS6+ deelnemen aan het programma The Price is Right en daarmee kans maken op het winnen van leuke prijzen.

Interactieve tijdlijn

Door de interactieve tijdlijn te gebruiken, is het makkelijk om door de televisieprogramma´s te navigeren. Je kunt daarmee je eigen televisieavond samenstellen om geen moment van de leukste programma´s te missen. Met Piets Weerbericht blijf je op de hoogte van het actuele weer in de regio en via de Tweetstream kom je erachter wat de slaggevers op locatie voor achtergrondinformatie hebben over allerlei onderwerpen.

Download de app SBS6+ gratis op je iPhone en volg alles via het tweede scherm.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.