Sago Mini Road Trip is Apples nieuwe gratis App van de Week

Lars Paijmans
3 juni 2016, 12:12
2 min leestijd
Sago Mini Road Trip is Apples nieuwe gratis App van de Week
Sago Mini Road Trip

Sago Mini Road Trip

€ 4,49

Reviewscore

7

Pak je koffer, kies een auto uit en ga met dit oranje katje op pad in Sago Mini Road Trip: Apples nieuwe Gratis App van de Week.

Lees verder na de advertentie.

Sago Mini Road Trip een week gratis

Iedere week zet Apple met de Gratis app van de Week een iOS-app in het zonnetje door hem zeven dagen lang gratis te maken en op de Uitgelicht-pagina van de App Store te zetten.

Sago Mini Road Trip

Dat deze gratis apps voor alle leeftijden bedoeld zijn bewijst Apple deze week met Sago Mini Road Trip; een kindergame met een koddige kat in de hoofdrol. Het spel heeft geen geschreven instructies, zodat zelfs kleine kinderen aan de hand van logisch denken en pijlen op het scherm precies weten wat ze moeten doen.

Zo kiezen ze eerst een bestemming om naartoe te reizen op een landkaart, waarna in het volgende scherm alle beschikbare voertuigen verschijnen. Vervolgens kies je wat kleren om in een koffer te stoppen, die je daarna in de kofferbak van de auto legt. Het besturen van de auto is heel simpel, maar onderweg kom je wel obstakels tegen zoals plassen modder en hoge heuvels.

Een kindergame bij uitstek

Het zal je dan ook niet verbazen dat Sago Mini Road Trip een enorm simpele game is. De vrolijke muziek en kindvriendelijke personages passen hier perfect bij, zoals we inmiddels wel zijn gewend van de populaire Sago-iOS-games. De Sago-serie staat er al jaren om bekend dat ze iPhone-games maken die speciaal op een jonger publiek gericht zijn.

Sago Mini Road Trip

In de app is zelfs een speciale modus voor ouders aanwezig. Hier kun je lezen hoe de app is ontworpen en waarom hij bij uitstek voor een jonger publiek geschikt is. De app heeft daarnaast geen in-app aankopen, zodat je een iPad of iPhone met een gerust hart aan een kleine gamer kunt geven.

Sago Mini Road Trip

Sago Mini

€ 4,49 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu