Het spookachtige Rusty Lake: Roots is precies op tijd voor Halloween
Lars Paymans
Rusty Lake: Roots

Rusty Lake: Roots

€ 3,49

Onze score

8

De populaire Nederlandse point-and-click game Rusty Lake is terug van weggeweest met Rusty Lake: Roots. Als je op zoek bent naar een spannend puzzel-avontuur in een spookachtige wereld, ben je bij dit spel aan het juiste adres.

De stijl van Rusty Lake: Roots is fantastisch

Met Rusty Lake Hotel liet de Amsterdamse ontwikkelaar zien dat ze heel goed weten hoe je een spannend avontuur in elkaar zet. De kenmerkende handgetekende stijl keert terug in Roots. In de game volg je James Vanderboom. Zijn leven wordt op zijn kop gezet als hij een speciaal zaadje plant in de tuin van een huis die hij geërfd heeft van een overleden oom.

Rusty Lake: Roots

Net zoals bij de originele Rusty Lake is ook Rusty Lake Roots een game die het best tot zijn recht komt als je van tevoren niets over het verhaal weet. Daarom richten we ons in dit artikel vooral op het spel zelf, zodat jij zelf het verhaal van Vanderboom kunt volgen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Rust Lake Hotel hield je een paar uur gekluisterd aan je iPhone of iPad, maar Roots belooft een stuk uitgebreider te zijn. Het spel heeft 33 levels, waar je doorheen veegt en tikt op het touchscreen.

De perfecte Halloween-game

De spookachtige sfeer is ook in Rusty Lake Roots weer alom aanwezig. Een week voor Halloween had de timing niet beter uit kunnen komen. Wel raden we aan om deze iOS-game met een koptelefoon te spelen in een rustige omgeving.

De stijl en sfeer zijn de grote pluspunten van Rusty Lake Roots, en het zou zonde zijn als een rumoerige treincoupe of openbare ruimte deze voor jou verpest. Mocht je de keuze hebben, dan raden we het aan om dit spannende verhaal op het grotere scherm van een iPad te beleven. De eenmalige aanschafprijs van €2,99 is Roots in ieder geval dubbel en dwars waard.

Rusty Lake: Roots

Rusty Lake

9,2 (33 reviews)
€ 3,49 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.