De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Runtasty is een mooie recepten-app met video’s van Runtastic

Erwin Vogelaar
7 april 2017, 20:52
2 min leestijd
Runtasty is een mooie recepten-app met video’s van Runtastic
Runtasty - Healthy Recipes

Runtasty - Healthy Recipes

Gratis

Reviewscore

7

Runtastic is een van de populairste sport-apps in de App Store. Nu willen de makers je ook gezond met eten aan de slag laten gaan via de nieuwe app Runtasty.

Lees verder na de advertentie.

Runtasty

Runtastic ken je wellicht van de gelijknamige ren-app, maar dat is niet het enige wat dit bedrijf maakt. In de App Store zijn er een hele stapel Runtastic-apps te vinden. Onder andere voor sit-ups, push-ups, fietsen en zelfs eentje om je kont te trainen. Nu komt daar ook een mooie recepten-app bij met handige video’s. Want je weet wat ze zeggen: afvallen gebeurt in de keuken, niet in de sportschool.

Je kunt in de app door recepten scrollen of een categorie kiezen, zoals vlees, vegetarisch, suikervrij of makkelijk. Bij de recepten wordt duidelijk aangegeven hoelang het duurt om te maken, wat je exact nodig hebt, wat je moet doen en uiteraard ook erg belangrijk: wat de voedingswaarden zijn. Voor extra duidelijkheid heeft elk recept een eigen video. Die zijn lekker vlot gefilmd, zodat je in korte tijd een goede impressie krijgt van wat je moet doen.

Op dit moment zijn er nog niet zoveel recepten in de app te vinden. Je kunt uit iets meer dan veertig gerechten kiezen. De makers zeggen echter constant nieuwe content toe te gaan voegen. Dat is ook wel nodig, want bijvoorbeeld bij de categorie suikervrij zijn nu enkel wat pannenkoeken en smoothies te vinden. Een voordeel van Runtasty vergeleken met andere recepten-apps, is dat er veel gezonde recepten te vinden zijn. En heb je moeite met basishandelingen tijdens het koken, dan zijn er instructievideo’s te vinden voor bijvoorbeeld het snijden van uien of het bakken van de perfecte steak.

Runtasty downloaden

De recepten-app is gratis te downloaden via onderstaande link. Voor de app heb je 74,7MB vrije ruimte nodig. Tevens moet je minimaal iOS 9.0 draaien.

Runtasty - Healthy Recipes

runtastic

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Runtasty - Healthy Recipes
Runtasty - Healthy Recipes
Runtasty - Healthy Recipes
Runtasty - Healthy Recipes
Runtasty - Healthy Recipes
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu