Runtastic Pro tijdelijk gratis voor iPhone
Redactie

 Het bedrijf achter de sport applicatie Runtastic heeft via een algemene nieuwsbrief bekend gemaakt dat haar app van 23 tot 25 januari gratis beschikbaar zal zijn. Met de applicatie is het makkelijker en leuker om te sporten.

In de App store zijn ongelofelijk veel apps die je aan het sporten moeten krijgen. Runtastic Pro is zo’n app. Via verschillende ‘verleidelijke’ stemmen en motiverende functies probeert Runtastic alles uit je te halen.

Ook zijn er handige en informatieve opties, zo wordt er aangegeven hoeveel calorieën je verbrand, welke afstand je aflegt en in welke tijd je dat doet. Ook kun je invoeren of je op een loopband staat of dat je jezelf echt verplaatst.

Gratis

De applicatie is van 23 tot 25 januari gratis te downloaden in de App Store. De reden hiervoor is dat Runtastic niet wil dat mensen hun goede voornemens verliezen en daar door mensen nog even een zetje de goede kant op wil geven.

Het bedrijf probeert ook mensen te lokken via speciale aanbiedingen, zo kun je nu een abbonement van 6 maanden nemen en krijg je de andere 6 maanden gratis. Voor meer informatie hierover kun je de website bezoeken.

Voor Android is de prijs van de applicatie tijdens deze dagen verlaagd naar €0.50. Voor alle iPhone gebruikers is het wachten tot 23 januari, dan pas is de app gratis te downloaden!

 

Runtastic PRO Hardlooptracker

runtastic

9,0 (9 reviews)
€4,99 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.