Begin het nieuwe jaar sportief met gratis Runtastic Pro

Redactie
4 januari 2016, 13:50
2 min leestijd
Runtastic PRO Hardlooptracker

Runtastic PRO Hardlooptracker

€ 4,99

Reviewscore

8

Behoort meer sporten ook tot jouw goede voornemens voor 2016? Dan maakt Runtastic Pro voor iOS het je al iets gemakkelijker. De app is tijdelijk gratis te downloaden in de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Update: Inmiddels is Runtastic Pro helaas niet meer gratis te downloaden.

Goede voornemens

Tijd om je hardloopschoenen uit de kast te plukken, toffe muziek op je iPhone te zetten en Runtastic Pro te downloaden in de App Store. Dat laatste kan tijdelijk gratis, terwijl de app eerst 4,99 euro kostte. De Pro-versie heeft enkele handige features, waaronder een spraakcoach, routes en de mogelijkheid tot het instellen van trainingsdoelen.

Runtastic gebruik je in de basis om bij te houden welke workouts je hebt gedaan, hoever je bent gekomen, hoe snel je bent gegaan en hoeveel calorieën je hebt verbrand. De app is overigens niet alleen goed te gebruiken wanneer je gaat hardlopen, maar biedt ook opties voor fietsen, inline-skaten, langlaufen en nordic walking. Er zijn ook opties om handmatig andere workouts in te voeren. Zo zie je aan het einde van de maand precies of je genoeg beweging hebt gehad en wat je daarmee bereikt hebt. Met de Pro-versie ben je in staat alle gegevens verder te personaliseren en ondersteuning toe te voegen.

Daarnaast heeft Runtastic Pro tegenwoordig ondersteuning voor je Apple Watch. Je kunt beginnen met rennen door de app te activeren op je pols en tijdens het hardlopen kun je live bijhouden wat je prestaties zijn en de muziek veranderen.

Download nu Runtastic Pro gratis

Runtastic Pro is tijdelijk gratis te downloaden en vereist minimaal iOS 8.0 en 64MB aan vrije opslagruimte. Over een week kost de app weer 4,99. Verder betaal je wel weer 6,99 euro per maand wanneer je voor een Premium-lidmaatschap kiest. Ook de aankoop van bijvoorbeeld trainingen kost geld.

Runtastic PRO Hardlooptracker

runtastic

€ 4,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu