Nieuwe versie sport-app Runtastic maakt betaalde functies gratis
Wouter Nijsen

Runtastic heeft voor zijn gelijknamige sport-app een omvangrijke update uitgebracht. De track-app is bijgewerkt naar versie 5.0 en biedt een aantal betaalde functies voortaan gratis aan. Daartoe behoren onder meer de muziekspeler die in de app is geïntegreerd, de ‘aanmoedigingen’ die je extra motiveren tijdens het sporten en het live delen van je activiteiten.

runtastic 5.0Voorheen moest de gebruiker nog betalen voor die functies. Runtastic 5.0 brengt verder vooral visuele verbeteringen. Zo heeft bijna iedere pagina een nieuwe lik verf gekregen en ziet alles er beter geordend uit. Nog meer dan ooit presenteert de sport-app zich als dé ideale app voor het tracken van je hardloopactiviteiten.

→ Wil je meer Lifelogging apps downloaden? Check ons uitgebreide overzichtsartikel!

Het hoofdmenu in Runtastic is grotendeels onveranderd gebleven. Nog steeds showt het menu een kaart van je omgeving en resultaten van je hardloopsessies.

In Runtastic hoef je overigens niet alles zelf uit te stippelen. Zo zijn er diverse activiteiten en oefeningen die je kunt volgen. Die variëren van krachtoefeningen tot snelheidsopdrachten.

Runtastic 5.0 gratis downloaden

Met Runtastic is het de bedoeling dat je je prestaties verbetert door je activiteiten vast te leggen. Het is wat Runtastic al jarenlang kenmerkt. De update maakt de sport-app weer net wat mooier, sneller en overzichtelijker. Runtastic is gratis te downloaden in de App Store. Als je de Pro-versie in huis haalt voor een kleine vijf euro, krijg je een hartslagmeter, intervaltraining, routes en meer extra’s.

→ Vindt meer leuke en goede apps op onze iPhone apps pagina.

adidas Running by Runtastic

runtastic

9 (10 reviews)
Gratis via App Store

adidas Running by Runtastic
adidas Running by Runtastic
adidas Running by Runtastic
adidas Running by Runtastic
adidas Running by Runtastic
adidas Running by Runtastic

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.