Running Circles: ben jij snel genoeg voor dit spelletje?

Rutger Otto
29 november 2015, 11:11
2 min leestijd
Running Circles: ben jij snel genoeg voor dit spelletje?
Running Circles

Running Circles

Gratis

Reviewscore

6,5

De naam Running Circles zegt het eigenlijk al: je rent met een poppetje over de randen van cirkels. Probeer zo ver mogelijk te komen, maar wees gewaarschuwd; het gaat razendsnel.

Lees verder na de advertentie.

Uitdagende en snelle game

Running Circles is een nieuw spelletje in de App Store. Een poppetje begint over de lijn van een cirkel te rennen. Altijd is een andere cirkel hierop aangesloten. Tik je op het scherm wanneer het poppetje langs de andere cirkel komt, dan spring je over naar de volgende. Zo ga je verder tot je af bent.

Dat gebeurt op twee manieren. Tijdens het rennen binnen een cirkel, groeit van binnen uit een nieuwe cirkel die zich langzaam vult tot de randen. Als deze het poppetje raakt, is het game over. Enige haast is dus geboden. Aan de andere kant vormen de vijanden een gevaar. Sommige zitten stil, andere rennen ook rond. Door op het scherm te tikken spring je naar de binnen- of buitenkant van de cirkel om ze te ontwijken. Dat is een stuk lastiger dan je wellicht denkt, en dat komt voornamelijk door het hoge tempo.

Running Circles stelt de speler op proef op het gebied van reflexen en timing. Onderweg verzamel je kristallen die je in kan zetten om bijvoorbeeld nieuwe personages te ontgrendelen. Ook kun je ze gebruiken voor multiplayer-potjes. Hierbij speel je tegen willekeurige tegenstanders en wie het verste komt, wint.

Running Circles downloaden

Hoewel het spelletje behoorlijk pittig is en je in het begin waarschijnlijk niet verder komt dan een paar cirkels, is het lastig om Running Circles zomaar weg te leggen. Is het toch te moeilijk, dan kun je een makkelijkere moeilijkheidsgraad ontgrendelen door te betalen. Met echt geld is het daarnaast mogelijk om poppetjes te kopen. Maar ook gratis is het goed speelbaar.

Running Circles

BoomBit, Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Running Circles
Running Circles
Running Circles
Running Circles
Running Circles
Running Circles
Running Circles
Running Circles
Running Circles
Running Circles
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu