Placeholder
Roel van Hout

Eén van de beste apps voor het tracken van je hardloopprestaties is geoptimaliseerd voor de iPhone 5S: een RunKeeper update zorgt dat de app gebruik kan maken van de M7-processor.

De iPhone 5S is de eerste Apple-smartphone met een speciale chip voor het bijhouden van beweging: de M7. Dit maakt de telefoon bij uitstek geschikt voor het accuraat bijhouden van afgelegde afstand tijdens het sporten.

runkeeper updateRunKeeper, een app die dat al zonder de M7 vrij accuraat deed, kan dankzij een RunKeeper update nu gebruik maken van de M7 processor. Dat zorgt ervoor dat de app nu ook je wandelactiviteiten gedurende de dag kan bijhouden, zonder dat je daar naar hoeft om te kijken.

RunKeeper update voegt AirDrop toe

Daarnaast maakt de app vanaf nu gebruik van AirDrop, Apple’s software voor het delen van bestanden tussen twee iPhones. Zo kun je een bepaalde route of workout delen met iemand vlakbij.

RunKeeper is daarnaast ook aangepast voor het uiterlijk van iOS 7. Al bij al bijna ongelooflijke features voor een verder gratis app, dus probeer ‘m zeker uit – ook als je geen iPhone 5S met M7 hebt!

De RunKeeper update is gratis te downloaden in de App Store!

Runkeeper - Sport-app met gps

FitnessKeeper, Inc.

Gratis via App Store
Runkeeper - Sport-app met gps
Runkeeper - Sport-app met gps
Runkeeper - Sport-app met gps
Runkeeper - Sport-app met gps
Runkeeper - Sport-app met gps

 

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.