RunKeeper gaat samenwerken met Wahoo

De sport-applicatie RunKeeper kan vanaf nu je hartslag bijhouden tijdens je activiteiten. Je dient hiervoor wel in bezit te zijn van een Wahoo hartslagmeter en een draadloze ontvanger. Je hartslag zal gedurende de hele activiteit bijgehouden worden, en wordt zelfs geüpload naar je persoonlijke pagina, zodat je deze gegevens later kan terugkijken.

Extra grafiek

Als je de hartslagmeter hebt gebruikt tijdens het sporten, zal er een extra grafiek verschijnen bij het eindresultaat op je eigen pagina. In deze grafiek kan je precies zien hoe je hartslag zich gedragen heeft tijdens je activiteit. Je kan op de landkaart zien wanneer je hartslag een piek bereikt heeft, zodat je de volgende keer rekening kan houden met dat deel van de route.

iOS en Android

Om de nieuwe functie van RunKeeper te gebruiken, heb je een draadloze hartslagmeter én ontvanger van Wahoo nodig. Op de website staat precies welke sensoren ondersteund worden. Voor Android-toestellen heeft RunKeeper een andere partner gevonden. Deze partner (Polar) stelt gebruikers in staat om via Bluetooth een verbinding te leggen met de hartslagmeter.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Runkeeper - Sport-app met gps

FitnessKeeper, Inc.

9,2 (45714 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.