De iPhone 15 nu scherp geprijsd!

RunKeeper gaat samenwerken met Wahoo

Redactie
12 januari 2011, 14:46
1 min leestijd
RunKeeper gaat samenwerken met Wahoo

De sport-applicatie RunKeeper kan vanaf nu je hartslag bijhouden tijdens je activiteiten. Je dient hiervoor wel in bezit te zijn van een Wahoo hartslagmeter en een draadloze ontvanger. Je hartslag zal gedurende de hele activiteit bijgehouden worden, en wordt zelfs geüpload naar je persoonlijke pagina, zodat je deze gegevens later kan terugkijken.

Lees verder na de advertentie.

Extra grafiek

Een afbeelding van een smartphone met een rood hartje op het scherm

Als je de hartslagmeter hebt gebruikt tijdens het sporten, zal er een extra grafiek verschijnen bij het eindresultaat op je eigen pagina. In deze grafiek kan je precies zien hoe je hartslag zich gedragen heeft tijdens je activiteit. Je kan op de landkaart zien wanneer je hartslag een piek bereikt heeft, zodat je de volgende keer rekening kan houden met dat deel van de route.

iOS en Android

Om de nieuwe functie van RunKeeper te gebruiken, heb je een draadloze hartslagmeter én ontvanger van Wahoo nodig. Op de website staat precies welke sensoren ondersteund worden. Voor Android-toestellen heeft RunKeeper een andere partner gevonden. Deze partner (Polar) stelt gebruikers in staat om via Bluetooth een verbinding te leggen met de hartslagmeter.

ASICS Runkeeper: Hardloop App

FitnessKeeper, Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu