Runkeeper maakt nu gebruik van gps Apple Watch Series 2

Erwin Vogelaar
5 december 2016, 19:31
2 min leestijd
Runkeeper maakt nu gebruik van gps Apple Watch Series 2
ASICS Runkeeper: Hardloop App

ASICS Runkeeper: Hardloop App

Gratis

Reviewscore

8

Goed nieuws voor hardlopers, want de app Runkeeper kan gebruik maken van de gps-mogelijkheden die de Apple Watch Series 2 heeft. De Runkeeper-update is nu te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Runkeeper Apple Watch Series 2

Als je houdt van hardlopen, dan maak je vast gebruik van een app om onder andere je afstand en hartslag bij te houden. Het is echter niet altijd heel praktisch om je iPhone mee te nemen tijdens het rennen. Dat vinden de mensen achter de app Runkeeper ook, dus daarom maakt de app nu gebruik van de gps-functie van de Apple Watch Series 2. Op deze manier wordt vanaf nu dus niet meer alleen de afstand die je gerend hebt en je hartslag bijgehouden, maar ook de volledige route.

Daarnaast bevat de update meer nieuwe mogelijkheden voor alle Apple Watch-gebruikers. Zo kun je in het nieuwe activiteitenscherm aanpassen welke statistieken je wil zien. Ook wordt er gebruik gemaakt van een groter font op het hoofdscherm, zodat de informatie direct goed duidelijk is. Daarnaast is er een hartslaggrafiek toegevoegd, zodat je kunt zien hoe hoog je hartslag wordt in een bepaalde periode. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de activiteit van de laatste vijf minuten te tonen.

De toevoeging van gps aan de Apple Watch Series 2 is een slimme zet geweest van Apple. Consumenten lijken voornamelijk wearables te kopen om hun sportactiviteiten bij te houden en een smartwatch die dit volledig kan doen buiten de hulp van een smartphone om is dan ideaal.

Runkeeper downloaden

Je kunt de nieuwe versie van Runkeeper nu downloaden in de App Store via onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je 102MB vrije ruimte nodig. Ook moet je minimaal iOS 9 draaien. Voor de nieuwe Apple Watch-functies heb je watchOS 3 nodig. Uiteraard moet je voor het gebruik van de gps-functie een Apple Watch Series 2 om je pols dragen.

ASICS Runkeeper: Hardloop App

FitnessKeeper, Inc.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu