RTL XL iPhone-app vernieuwd: veel nieuwe RTL Gemist-content
Wouter Nijsen

De RTL XL iPhone-app is van een grote update voorzien, iets dat veel zenders lijken te doen naar aanleiding van het nieuwe televisieseizoen.

RTL XL lijkt vooralsnog te winnen op update-gebied. Zij bieden met de nieuwe versie van hun app namelijk vrijwel het gehele RTL Gemist-archief aan. Je kunt dus niet alleen afleveringen en uitzendingen van een paar dagen of weken terug nog snel bekijken. Als je bijvoorbeeld een van de eerste seizoenen van GTST enorm graag terugziet, dan kan dat gewoon.

RTL XL iPhone-app fijner in gebruik en mooier geworden

De interface van de app is ook flink op de schop gegaan, en ziet er wat ons betreft nu veel beter uit. Navigeren gaat snel via de zogeheten hamburger. Dit zijn de drie streepjes links in beeld, waarmee je het menu te zien kunt krijgen. Alle beschikbare instellingen zijn hier ook te vinden.

Het handige van het RTL Gemist archief van de RTL XL iPhone-app is dat hij niet – zoals bij de iPhone-apps van SBS het geval is – voor iedere zender een aparte app nodig heeft. Alle programma’s van RTL 4, 5, 7 en 8 zijn namelijk in RTL Gemist terug te vinden.

RTL XL

RTL Nederland Interactief B.V.

4 (41 reviews)
Gratis via App Store
RTL XL
RTL XL
RTL XL
RTL XL
RTL XL

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.