RTL Nieuws-app voor de iPhone en iPad: dit is allemaal nieuw
Gijs Ettes

RTL Nieuws heeft onlangs een nieuwe huisstijl gekregen en de apps voor de iPhone en iPad konden natuurlijk niet achterblijven. Deze zijn ook voorzien van een nieuw en fris design, bieden meer ruimte voor beeld en tonen in de statusbalk waar je je binnen de app bevindt.

RTL Nieuws updateNaast RTL Nieuws zijn ook RTL Z, RTL Sport, RTL Boulevard, Buienradar, dagelijkse columns en een dagelijks magazine binnen de app te raadplegen. Verder introduceert de update een handige volgfunctie voor meldingen, zodat je zelf kunt aangeven welke nieuwsverhalen je wilt volgen en waarvan je updates wilt ontvangen. Ook is het mogelijk notificaties in zijn algemeen aan te passen, zodat je niet voor bijvoorbeeld elk sportnieuwtje een melding krijgt.

Mijn RTL Nieuws

Middels de knop ‘Mijn RTL Nieuws’ dat je via de menuknop rechtsboven bereikt, kun je jezelf aanmelden om te bepalen hoe je op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Dit werkt in combinatie met de nieuwe volgfunctie van de app. Aan de bovenzijde van elk artikel abonneer je je op een onderwerp en kun je nieuws delen via sociale media of e-mail. Ook integreert de app slim video’s fotogalerijen.

RTL Nieuws updateTot slot blijf je via de knoppen ‘Topnieuws’ en ‘Live nieuws’ op de hoogte van het belangrijkste nieuws en ontwikkelingen die op dit moment spelen. Bij live nieuws kun je denken aan liveblogs of verslagen van RTL-correspondenten.

De vernieuwde RTL Nieuws-app voor de iPhone en iPad download je via de links hieronder. De app werkt met elk Apple-toestel dat over iOS 5.1 of nieuwer beschikt.

RTL Nieuws

RTL Nederland Interactief B.V.

3 (8 reviews)
Gratis via App Store

RTL Nieuws mobile

RTL Nederland Interactief B.V.

2 (18 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.