3 redenen waarom roeigame Row Row het spelen waard is

Florence Peeters
6 februari 2019, 16:06
2 min leestijd
3 redenen waarom roeigame Row Row het spelen waard is
Row Row

Row Row

Gratis

Reviewscore

7,5

In de gloednieuwe iOS-game Row Row moet je alle zeilen bijzetten om het hoofd boven water te houden. Dit is waarom de game het spelen waard is.

Lees verder na de advertentie.

Roeien over wilde wateren in Row Row

Game-ontwikkelaar Part Time Monkey heeft een nieuw pareltje in de App Store geplaatst. In Row Row roei je jezelf een weg richting de finish terwijl je stroomversnellingen, draaikolken, haaien, nijlpaarden en andere obstakels moet zien te ontwijken.

Zit je vast tegen een rots of op de kant? Dan kun je het level maar beter opnieuw beginnen, want het doel is om zo snel mogelijk het parcours af te leggen. Dit doe je door simpelweg links en rechts te tikken om te roeien en sturen. Hoe sneller je bent, hoe meer sterren je verdient om de levels in de volgende wereld te mogen spelen. Een simpele maar heerlijke game, en wel om deze drie redenen.

1. Afwisselende, doordachte levels

Row Row is geen grote game. Sterker nog: het spel bevat maar 20 verschillende levels, die zich in vier verschillende settings afspelen. Maar de levels die er zijn, zijn wel erg leuk bedacht.

Bovendien zijn ze nooit zo gemakkelijk als dat ze eruit zien. Voordat je het weet ram je vlak voor de finish alsnog een nijlpaard of blijf je hangen tussen twee ijsblokken vol pinguïns. In elk level vind je een uitgebreid parcours met mooie details, waardoor het bijna voelt alsof je als eenling Mario Kart op het water speelt.

2. Speel met vrienden

Row Row is in je eentje al een leuke uitdaging, maar de ontwikkelaars hebben het nog leuker gemaakt, door het mogelijk te maken om met vrienden te spelen. Zorg ervoor dat je vrienden de app ook hebben gedownload, en voeg elkaar toe via de gebruikersnamen.

Vervolgens kun je samen de wilde rivier op en proberen het level zo goed mogelijk uit te spelen. Of kijk natuurlijk wie de snelste is, terwijl je elkaar moet aftroeven om als eerste een munt onderaan de waterval te pakken.

Ook fijn is de mogelijkheid om de race terug te kijken, zodat je van elkaars acties en trucjes kan leren. Deze beelden deel je tevens gemakkelijk via sociale media, zodat je andere medespelers de race kan laten zien.

3. Roei met badeenden, bananen en luchtbedden

Het doel van Row Row is om zo snel mogelijk over de finish te roeien, maar vergeet vooral niet om de munten die hier en daar op te pikken zijn te scoren. Door munten te verzamelen kun je namelijk allerlei nieuwe kajaks vrijspelen, waaronder een opblaasbanaan, vlot, luchtbed en een gigantische badeend.

Door steeds meer verschillende kajaks te verzamelen, heb je bovendien voor ieder level een geschikt ‘bootje’. In een level met veel obstakels is een kleine opblaasband handiger dan een lompe boomstam.

Row Row

Part Time Monkey Oy

Gratis via App Store

→ Nog meer inspiratie nodig voor nieuwe iOS-games? Check dan ook de 5 beste iOS-games van januari: King Crusher, Angry Birds en meer

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen