Routenavigatie met Via iPhone app tijdens het joggen

Redactie
2 september 2012, 8:23
1 min leestijd
Routenavigatie met Via iPhone app tijdens het joggen

De Via applicatie is ideaal om tijdens het hardlopen op je iPhone te hebben. Je krijgt via audio instructies te horen tijdens het hardlopen. Zo kun je ook eens ergens in een meer onbekende omgeving gaan joggen.

Navigatie voor hardlopers

Je gebruikt de Via app op je iPhone door eerst het startpunt en het eindpunt aan te geven. Vervolgens zal de app een route tussen deze twee punten maken. Je kunt ook bijvoorbeeld zelf ‘via’ aangeven onderweg net als dat je de afstand langer kunt maken en je een omweg kunt kiezen. De stem is Engelstalig en het voordeel is dat je niet steeds de route op het scherm op je iPhone hoeft te bekijken. Er wordt namelijk aan je verteld op welke locatie jij je bevindt en waar je naar toe moet gaan.

Live routekaart

Wil je niet alleen naar de audio begeleiding luisteren, dan kun je ook tijdens het hardlopen de routekaart live bekijken. Wel handig is het dat je naar muziek kunt luisteren zonder dat je de aanwijzingen hoeft te missen. Naast de live routekaart vind je eveneens statistieken terug in de app Via, zoals de afstand, je gemiddelde snelheid en het aantal calorieën. De Via app is trouwens ook prima geschikt om op de fiets of tijdens wandelingen te gebruiken

Lees verder na de advertentie.

De app Via is voor 2,39 euro op je iPhone te downloaden.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's