De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Roofbot: Puzzler On The Roof is Apples gratis app van de week

Rick van der Veer
3 februari 2017, 17:01
2 min leestijd
Roofbot: Puzzler On The Roof is Apples gratis app van de week
Roofbot: Puzzler On The Roof

Roofbot: Puzzler On The Roof

€ 3,49

Reviewscore

8

Roofbot: Puzzler On The Roof is een simpel, maar verslavend puzzelspel waarbij je balletjes energie door een veranderd landschap moet navigeren. De app is bovendien Apples gratis app van de week.

Lees verder na de advertentie.

Roofbot: Puzzler On The Roof

In Roofbot bestuur je een zwevende robot genaamd Roofie, wiens taak het is om gekleurde energieballen te verzamelen op daken. Door in een bepaalde richting te vegen beweeg je de robot naar een ander vakje. Op deze manier moet je de gekleurde energieballen naar de juiste bestemming brengen.

Het spel is lastiger dan het klinkt. Telkens als je over een vakje loopt zakt hij de grond in. Je zult dus van tevoren goed moeten plannen hoe je de gekleurde energiebollen in hun juiste gat gaat krijgen. Als je zelf over één van de gekleurde gaten vliegt val je er zelf in, waardoor je er altijd een route omheen moet vinden.

Maak je een fout en heb je geen route meer naar de uitgang? Dan zul je tot in de eeuwigheid op het dak moeten blijven. Je kunt ook op het icoontje rechtsonder tikken om het leven opnieuw te starten en het opnieuw te proberen, maar dan met betere planning.

Iedere week zet Apple een app in het zonnetje door deze een week lang gratis aan te bieden. Dit is soms een game, maar soms ook een zakelijke app voor productiviteit. Elke donderdagavond vernieuwt het aanbod, wat betekent dat je Roofbot tot volgende week donderdag nog kunt downloaden.

Roofbot: Puzzler On The Roof downloaden

Roofbot is deze week dus helemaal gratis te downloaden uit de App Store. Om het spel te kunnen spelen heb je 156MB aan opslagruimte en minimaal iOS 9 nodig.

Roofbot: Puzzler On The Roof

Double Coconut LLC

€ 3,49 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Lees het laatste nieuws over Apple

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu