De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

Roland Garros 2014: blijf op de hoogte met de overcomplete iOS-app

Gijs Ettes
26 mei 2014, 19:24
1 min leestijd
Roland Garros 2014: blijf op de hoogte met de overcomplete iOS-app

De officiële Roland Garros 2014-app voor iOS is onmisbaar voor tennisliefhebbers die niets willen missen van het Franse grandslamtoernooi. De tennis-app stelt je op de hoogte van alle partijen die zijn of worden gespeeld en bevat alles wat je moet weten.

Lees verder na de advertentie.

Alle uitslagen en nieuwtjes op één plek

roland garos 2014

Het hoofdscherm van de Roland Garros 2014-app toont per tennisbaan wie er op dat moment spelen en hoe het staat met de score. Door op de verschillende courts te tikken, kun je daarnaast diverse statistieken checken. Denk aan het aantal gewonnen punten, geforceerde fouten en breakpunten die je zelfs per gespeelde set kunt opvragen.

De overige functies van de app zijn te vinden in het hamburgermenu dat je tevoorschijn tovert door op de menuknop linksboven te tikken. Via ‘Schedule/Results’ check je per dag het programma en de uitslagen van wedstrijden die al zijn gespeeld. Daarnaast is er een uitgebreide Nieuws-sectie met terug- en vooruitblikken en een foto- en videosectie waar je interviews en wedstrijdbeelden vindt. De kwaliteit hiervan is uitstekend en naarmate het toernooi vordert, worden er steeds meer beelden beschikbaar om te bekijken.

Met je iPad op schoot is dit dan ook een fijne app om erbij te hebben, zeker als je spelers toevoegt om te volgen via je My Roland Garros-account. Zit je niet op de bank te kijken naar tennis, dan kun je de actie ook volgen via het Engelstalige radiostation. Bezoekers aan het sportevenement krijgen via de Roland Garros 2014-app tevens informatie over ticketing en het bereiken van het stadion. Handig!

Roland Garros 2014-app downloaden

De tennis-app is via onderstaande link gratis te downloaden en schaalt perfect naar het scherm van de iPhone of iPad. Wel moet je minimaal beschikken over iOS 6.0 en 22,3MB aan vrije opslagruimte.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu