Rock Werchter lanceert een festival-applicatie

Het festivalseizoen 2010 is onlangs gestart. Verschillende grote en kleine festivals zijn al voorbij, maar het grootste deel komt er nog aan. Één van die festivals is Rock Werchter. Van 1 tot en met 4 juli staan er in België namelijk ruim 70.000 mensen mee te springen op de muziek van onder andere Pearl Jam en Muse. Het festival heeft dit jaar een erg mooie applicatie laten ontwikkelen.

Basisfuncties van ‘Rock Werchter’

We hebben in het verleden al verschillende applicaties gezien van festivals. Al deze applicaties toonden het programma van het muziekfestijn. De applicatie van Rock Werchter doet dit natuurlijk ook. Ook is er een kaart aanwezig waarop je alle podia kan terugvinden. Deze kaart is erg duidelijk, en werkt erg prettig.

Eigen POI’s

Het leuke van de applicatie van Rock Werchter is dat je zelf punten op de kaart kan toevoegen. Op deze manier kan je bijvoorbeeld je eigen tent, je favoriete biertent of een ontmoetingspunt als ‘point of interest’ op de kaart zetten. Dit zagen we nog niet eerder bij een festival-applicatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Rock Werchter

TW Classic 2016 Festival Werchter

8 (4 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.