Flitsende racegame Ridge Racer Slipstream is gratis App van de Week

Lars Paijmans
7 juli 2017, 17:01
1 min leestijd
Flitsende racegame Ridge Racer Slipstream is gratis App van de Week

Spring in je digitale auto en maak het wegdek onveilig in Ridge Racer Slipstream, de nieuwe gratis App van de Week. Hier bespaar je drie euro mee, al vraagt het spel heel wat opslagruimte.

Lees verder na de advertentie.

Download Ridge Racer Slipstream gratis

Ridge Racer begon ooit als spellenreeks op de console, maar maakt met Slipstream succesvol de overstap naar de iPhone en iPad. Nadat je een flitsende bolide hebt gekozen, probeer je door te driften en nitro-boosts in te zetten als eerste over de finish te komen.

Dit doe je met virtuele knoppen op je scherm, waarmee je stuurt, gas geeft en remt. Dit vergt wat oefening, maar is al snel nauwkeurig genoeg om als volleerd coureur door de bochten te schieten. Vooral dit is belangrijk, omdat je door op de juiste manier te driften de hoogste snelheid en meeste punten binnenhaalt.

ridge racer slipstream gratis

Na afloop zijn er tal van manieren om je auto helemaal naar eigen smaak vorm te geven. Kies een nieuw likje verf, plaats er stickers op en stop er een nieuwe motor in. Dit doe je met punten die je met racen verzamelt. Gaat dit niet snel genoeg voor je, dan kun je via in-app aankopen extra muntjes aanschaffen.

Iedere donderdag kiest Apple een app uit als App van de Week uit. Deze wordt de volgende zeven dagen gratis, en krijgt in ruil een uitgelichte positie in de App Store. Houd er bij het installeren van Ridge Racer Slipstream wel rekening mee dat je 1,67GB aan vrije opslagruimte nodig hebt.

Download Ridge Racer Slipstream in de App Store (gratis)

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's