Rhonna Designs is de gratis app van de week
Wouter Nijsen

Iedere week is het weer zover. Dan kiest Apple een app uit die voor de rest van de week gratis is te downloaden. Deze week is dat eindelijk eens geen game, maar design-app Rhonna Designs.

In Rhonna Designs kun je foto’s op allerlei manieren bewerken. Zo kun je onder andere slingers en andere grappige effecten aan je foto’s toevoegen. Je kunt er ook voor kiezen om je design te beginnen zonder foto als ondergrond. Hiermee kun je bijvoorbeeld een leuke kaart ontwerpen voor een jarige vriend of vriendin.

In-app aankopen dienen vooral om de tools die je tot je beschikking hebt uit te breiden, maar dat is wat ons betreft nauwelijks nodig. Je krijgt al een flinke rits aan verschillende lettertypen en andere versieringen in de standaardversie van de de Rhonna Designs-app.

Foto’s om te bewerken zijn eveneens vanuit de app zelf te nemen, en je resultaten zijn gemakkelijk te delen via kanalen als Facebook, Twitter en Intagram. Als je meer wilt weten over de werking van de app, moet je zeker bovenstaande video eens bekijken.

Rhonna Designs

Rhonna Farrer

0,0 (0 reviews)
€2,29 via App Store
Rhonna Designs
Rhonna Designs
Rhonna Designs
Rhonna Designs
Rhonna Designs

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.