Vind en deel je favoriete content met het sociale netwerk REX
Redactie
REX - Great Recommendations from Friends

REX - Great Recommendations from Friends

Gratis

Onze score

7,5

Artikelen, muziek en video’s delen met je vrienden is al een tijdje mogelijk met populaire apps als Facebook en Twitter. REX lijkt op het eerste gezicht dan ook overbodig, maar niets is minder waar.

Al je favoriete content op een rijtje met REX

Facebook toont namelijk alle gedeelde media van je vrienden. Het grootste gedeelte daarvan is echter vaker niet dan wel interessant voor jou. Met REX volg je mensen die echt interessante dingen delen of aanraden, zoals boeken, films, of muziek. Al deze soorten content wordt daarnaast verzameld in verschillende categorieën, zodat je bijvoorbeeld niet lastig wordt gevallen op je tijdlijn door een podcast-tip wanneer je specifiek op zoek bent naar een toffe game om te spelen.

In het nieuwe sociale netwerk ben je vooral afhankelijk wat de mensen delen die jij volgt. Er is een optie om je Facebook- en Twitter-vrienden toe te voegen aan je netwerk, maar aangezien de app nog niet heel populair is, kan het even duren voordat je iemand hebt gevonden op het netwerk met eenzelfde smaak als jij.

Om je op weg te helpen, heeft REX een speciale lijst met experts samengesteld voor allerlei categorieën, zodat je kunt zien wat filmmakers, kunstenaars en dj’s aanraden. Zie je toffe content, dan kun je deze liken of opslaan in je archief om later te bekijken. Ook zijn er koppelingen mogelijk naar Spotify, Apple Music, Netflix en nog veel meer om de interessante content meteen te kunnen lezen of beluisteren.

REX downloaden

REX is gratis te downloaden in de App Store. De applicatie vereist 61,5MB aan vrije opslagruimte en werkt op alle apparaten met iOS 9 of nieuwer.

REX - Great Recommendations from Friends

REX Labs, Inc.

Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.