Review: StreamItAll Radio

Redactie
27 september 2008, 21:12
1 min leestijd

Een FM-ontvanger, een van de vele dingen die een gemiddelde gebruiker toch wel in zijn telefoon wilt hebben, maar niet aanwezig zijn op de iPhone. Toch verschijnen er steeds meer alternatieven in de App Store: Een daarvan is StreamItAll Radio ontwikkeld door BluMedialab.

Lees verder na de advertentie.

Streams

Even naar Giel Beelen luisteren is geen probleem met StreamItAll, 3FM staat, net al radio 1, radio 2, radio 538, en radio veronica standaard voorgeprogrammeerd in de lijst favorieten. Andere stations toevoegen gaat net zo makkelijk: Via een lijst met de bekendste Nederlandse en buitenlandse radiostations, of door zelf een *.pls stream toe te voegen.

Afspelen

Het afspelen van radio gaat prima, na het bufferen begint de muziek. Bij streams van 128 kbps kan de volume vol, zonder kwaliteit te verliezen. Bij streams van 32kbps neemt de kwaliteit wel een beetje af.

Interface

Het interface van de applicatie is, zoals je op de afbeeldingen hieronder wel kan zien, een beetje mager.  Deze applicatie moet het dan ook echt hebben van zijn functies. In volgende versies mag er mischien wel wat hulp komen van een grafisch vormgever.

Andere minpunten

De minpunten van deze applicatie liggen eigenlijk alleen bij Apple: Het op de achtergrond draaien van een applicatie is verboden, dat is bij deze applicatie toch wel een must, maar zal door regels van Apple nooit toegevoegd worden.

Conclusie

Deze applicatie, is in vergelijking met andere radio apps, een must-have voor radio luisterend Nederland, Zeker voor de prijs van 2.99 euro. Voor mensen die tijdens het luisteren ook willen internetten of hun mail checken, is deze app niks waard.

<br />” width=”150″ height=”150″></a></dt>
</dl>
</div>


<p><em>Gegevens doorgeven</em></p>


<div class=
<p><br></p>” width=”150″ height=”150″></a></dt>
</dl>
</div>


<p><em>Eigen stream toevoegen</em></p><figure class=<br />

Bufferen

<p><br></p>

Station uit lijst kiezen

<p><br></p>

Het startscherm met je favorieten radiostations

StreamItAll Radio Downloaden

Prijs 2.99 euro

Eindcijfer 6.5

Gratis alternatief: www.nederland.fm

Spotlight: Radio

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's