[Review] SPY Mouse, een muisachtig spel

Redactie
25 augustus 2011, 17:28
1 min leestijd
[Review] SPY Mouse, een muisachtig spel

Electronic Arts heeft in samenwerking met Firemint een nieuwe game gelanceerd, SPY Mouse. De makers van de hit Flight Control hebben aan de game gewerkt, daar zullen dus stukjes van terug komen. In de game ben je een muis en moet je het stukje kaas zo snel mogelijk naar je hol brengen, helaas staan er katten op de loer….

Graphics

De graphics zijn bijzonder goed en geoptimaliseerd voor een Retina display, maar ook op een normaal beeldscherm ziet het er goed uit. Alles is schattig getekend, al zien de katten er wel gemeen uit. Wat jammer is, is dat de tekeningen soms te klein zijn; soms kan je namelijk niet zien waar je heen gaat met je vinger.

Verhaal en gameplay

Het verhaal is best grappig, het lijkt een beetje op Tom en Jerry. De katten achtervolgen de muis steeds, terwijl die de kaas probeert te pakken en snel in zijn hol vlucht. In de game bestuur je de muis, doormiddel van het trekken van lijntjes. Dit is een aspect dat komt uit Flight Control, daar moet je namelijk ook de vliegtuigjes besturen door middel van het trekken van een lijntje. Het is even wennen, want de lijntjes kan je niet wissen. Na een paar levels komen er meer katten, hierdoor wordt het echt een puzzelspel.

Aanrader?

De game is best leuk, maar heeft geen hoge verslavingsfactor. Alles zit goed in elkaar, het verhaal is leuk en de graphics zijn zeer goed. Er zijn in totaal 72 levels, daar ben je wel even zoet mee. Momenteel kost de game 0,79 EUR en dat is de goede prijs voor de game, ook voor kinderen is het een leuke game.

Lees verder na de advertentie.

 

[app 445992465]
Categorie: iPhone Games
Spotlight: Electronic Arts

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's