Review: Soonr

Redactie
1 juni 2009, 22:50
1 min leestijd
Review: Soonr

Soonr is een handige back-up site voor de Mac of voor een computer met windows. Er is gratis 2GB aan opslagruimte beschikbaar voor je back-ups, voor meer opslagruimte moet je betalen. Een Back-Up maken gaat automatisch en soepel via een programma op je computer.

Nu heeft Soonr ook een gratis app voor de iPhone met vele functies!

Met deze app heb je toegang tot je bestanden, mits je internet hebt. Via de iPhone kan je ze inzien en aan een (nieuw) project toevoegen. Er kunnen gratis 2 mensen meewerken aan het project, wil je meerdere mensen er bij betrekken, dan ben je genoodzaakt een groter account te kopen.
Commentaar toevoegen is ook mogelijk.
Printen kan zelfs op afstand en faxen ook met je efax account. Er zijn ook nog enkele andere mogelijkheden, zoals een sms notificatie.

Het enige nadeel aan deze applicatie is dat je altijd online moet zijn. Zonder internet kan je niks met de applicatie en je documenten. Van opslaan is geen sprake en dat is zeer jammer.

Lees verder na de advertentie.

Dat is natuurlijk absoluut gezien een groot nadeel, maar je moet niet vergeten dat het om een gratis app gaat. Omdat het gratis is, krijgt het 5/5 sterren!

soonr
download soonr gratis in de apple store!
soonr

Dit is meteen de Gratis App van de dag!

Categorie: Gratis

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's