Review: iVuvuzela, handig voor het WK

Redactie
26 augustus 2009, 15:33
1 min leestijd
Review: iVuvuzela, handig voor het WK

“Een vuvuzela is een Zuid-Afrikaans blaasinstrument van hout of plastic, dat een enkele toon produceert”, aldus Wikipedia. De vuvuzela heeft wat bekendheid gekregen omdat het niet word verboden tijdens het WK, de vuvuzela wordt namelijk vaak gebruikt door enthousiaste supporters tijdens een voetbalwedstrijd. Eergisteren is er een app in de app store verschenen die ervoor zorgt dat je een vuvuzela op je iPhone hebt, in dit bericht reviewen wij deze actuele app.

De app heet iVuvuzela en is voor 0,79 EUR te verkrijgen in de app store. De vormgeving van de applicatie ziet er goed uit, al kon het informatie tekentje wat meer naar onderen. iVuvuzela is niet erg functioneel, het enige wat je kan is een geluidje maken en de toeter van kleur veranderen.

Het geluid lijkt erg echt en kan hard worden gezet. Als je een portable speaker mee neemt naar de wedstrijd dan ben je helemaal compleet! Ook is deze app leuk om te gebruiken wanneer je samen met je vrienden tv kijkt en er een goal wordt gemaakt door de tegenpartij  door je favoriete team.

Lees verder na de advertentie.

We raden je de app niet aan om te kopen als je niks met voetbal hebt en geen wedstrijden kijkt. Wanneer je regelmatig naar een voetbalwedstrijd gaat is deze app erg grappig!

iTunes: klik
Cijfer: 7,2

Extra info: Volgens de maker komt er binnenkort een update uit met veel meer mogelijkheden (meer kleuren, geluiden en een push notificatie tot het WK 2010)!

Categorie: Sport

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's