Review: iQ test

Redactie
27 mei 2009, 22:21
1 min leestijd
Review: iQ test

Altijd al willen weten wat je iQ is? Dat kan simpel met de iQ Test Applicatie voor de iPhone! In een simpele interface moet je vragen beantwoorden die ook in een echte test kunnen voorkomen.

De iPhone App is ontwikkeld met professionele psychologen zodat het wat waarheidsgetrouw is. In de simpele app krijg je 40 vragen in 40 minuten. Een mogelijkheid om te pauzeren is er niet, dat is jammer.
Om een vraag te beantwoorden druk je 2 keer op het antwoord, of je selecteert het antwoord en drukt vervolgens op de knop “volgende”.

Wanneer je alle 40 vragen binnen de tijd hebt beantwoord, krijg je een overzichtje en jouw score. Je kan heel makkelijk af lezen of je slimmer bent dan een beroemdheid.
Jammer genoeg staan er niet veel op, gemist is bijvoorbeeld Steve Jobs.
De score kan je vervolgens ook opslaan en wanneer vrienden de app gebruiken op je iPhone komen zij ook in de scorelijst te staan. Deze scores kan je ook deleten, als je het niet wilt dat iedereen je iQ weet .

Het programma kost 0,79 EUR (tijdelijk) en is ontwikkeld door Maxim Voloshin.
Voor dit prijsje is de app geweldig ondanks een paar nadelen. De mogelijkheid tot pauzeren is erg gemist, men heeft in de chaotische drukte niet genoeg tijd om 40 minuten aaneengesloten achter de iPhone te zitten. Overigens is het niet raar dat er geen pauzeer mogelijkheid is, want dat is er ook niet in een echte iQ test.
Wat ook jammer is dat je de vragen na een paar keer spelen uit je hoofd kent!
Desondanks blijft het een mooie app!

Lees verder na de advertentie.

einstein
Spring nou niet een gat in de lucht als je score hoog uitvalt. Dit is geen echte test en de score is er alleen maar voor de fun.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's