Ontdek de iPhone 12 met Unlimited data deal en gratis 5G van KPN!

Review: Dobbelen met “Farkle Live”

Redactie
2 november 2011, 22:00
2 min leestijd
Review: Dobbelen met “Farkle Live”

Farkle live is een dobbelspelletje dat je alleen kunt spelen, of tegen een online speler.

Het gaat er om dat je zoveel mogelijk punten weet binnen te halen voordat je tegenstander dat doet….

Lees verder na de advertentie.

Net een echt dobbelspel

Farkle Live heeft de uitstraling van een echt dobbelspel. Groene achtergrond en zeker niet te veel details. Links en rechts in het scherm worden de scores neergezet en in het midden zie je het spel zelf. Makkelijk en overzichtelijk.

Drie verschillende speltypen

Er zijn drie verschillende speltypen waaruit de speler kan kiezen.

  1. Er kan worden gekozen om te beginnen met een training waarin het spel wordt uitgelegd en waarin alle combinaties, die punten opleveren met de dobbelstenen, worden weergegeven.
  2. Spelen voor chips die je kunt winnen of verliezen. Inzet is 50 chips. Onder in het beginscherm zie je hoeveel chips je hebt en er is de mogelijkheid om chips bij te kopen. Dan begint het spel. Je moet de minimaal 300 punten scoren om de punten op te mogen tellen. Wanneer je een de dobbelstenen gooit en er komt geen winnende combinatie uit dan is er sprake van ‘Farkle’ en heb je geen punten voor die beurt. Wanneer je alleen speelt zul je in 10 beurten een bepaalde score moeten halen. Haal je dit niet, verlies je je chips.
  3. Er kan tegen een online tegenstander gespeeld worden. De bedoeling is dat je de chips van de tegenstander wint door als eerste 10.000 punten binnen te halen.

Hoe beleeft de speler het spel?

Het spel speelt makkelijk en je hebt het als speler snel onder de knie. De geluiden die erbij zitten zorgen voor dat ouderwetse dobbel-gevoel dat je ook krijgt wanneer je aan tafel aan het dobbelen bent.

Het spel is leuk om te spelen, ook al heb je weinig tijd. Wanneer je voor chips speelt zou een reclameblok of 5 minuten vertraging met de trein al genoeg tijd zijn om een spelletje te spelen.

Wanneer je echter met een online tegenstander speelt, kan dit spelletje best lang duren. Al met al werk Farkle Live zeer verslavend!

Farkle Live

Playkot Limited

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd
Farkle Live
Farkle Live
Farkle Live
Farkle Live
Farkle Live
Farkle Live
Farkle Live
Farkle Live
Farkle Live
Farkle Live

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Video's