Review: Brain Organizer

Redactie
3 september 2009, 10:06
2 min leestijd
Review: Brain Organizer

Soms heb je wel eens van die momenten dat je niet meer eens weet wat je gedacht hebt. Of je raakt het overzicht kwijt! Volgens de ontwikkelaars van Brain Organizer is hun app dé oplossing! Werkt het echt en is het handig? Lees het in dit review.

Werking

Het opstart icoon is een gezicht waarbij van alles uit het “brein” komt, erg toepasselijk bij deze app. Je brein wordt onderverdeeld in 2 gedeelten, vragen en acties.
Heel handig, maar een categorie “overig” zou handig zijn (maar daar is de applicatie dus niet voor bedoeld).

Je kan dingen afmaken en vervolgens afvinken, zo zie je in één oogopslag waar je allemaal mee bezig bent en welke gedachten je al hebt afgesloten.

Je verdeelt je gedachten eigenlijk in in projecten, zoals vakantie. Van daaruit maak je vragen en dingen die je moet doen.

Lees verder na de advertentie.

Overzicht?

Met het overzicht valt het wel tegen. Als je alles opschrijft wordt het zeker een wirwar, je sorteert dus al in je hoofd op pioriteit. Niet alles schrijf je dus op en kleine gedachtes verdwalen dus toch!

Als je met een groot project bezig bent heb je in het project ook weer categorieën. Maar met veel categorieën raak je weer de weg kwijt! Waar staat dat ene dingetje en in welke categorie?

Interface

De interface is niet spetterend, het is erg rood. Blauw zou rustiger zijn geweest en meer bij de iPhone horen. De kleuren zijn eigenlijk niet mooi gekozen, maar dat is een kwestie van smaak!

Conclusie

De applicatie kost 2,39 EUR (introductieprijs) en is daarmee wel het geld waard. Je krijgt een redelijk overzicht, maar perfect is de app niet. Heb je echt last van dwalende gedachten dan is deze app niet handig, maar voor een goede planning is deze app ultiem!

Info
iTunes: klik
Prijs: 2,39 EUR (introductieprijs)
Cijfer: 7,8

Categorieën: Onderwijs, Productiviteit
Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's