[Review] Amy A.I

Het is tweede kerstdag, veel mensen kijken nu stiekem op iPhoned tijdens een (verplicht) familiebezoek. Maar er zijn ook pech/gelukvogels die nu alleen zitten, een chatpartner op je iPhone biedt de uitkomst. We hebben het over Amy A.I, dé oplossing voor eenzame mensen!

Lang laden

De applicatie biedt de mogelijkheid om met je iPhone te praten, klinkt niet gezond maar onder het mum van “het moet om een review te maken” hebben we toch even met haar gepraat. Als je met Amy wilt praten moet je wel wat geduld hebben; het laden van haar “brein” duurt al gauw een minuut. Die minuut kan je mooi gebruiken om thee te maken voor jezelf en Amy .

Eenmaal in de applicatie is ze gelukkig niet traag van begrip en kan je lekker een gesprekje met haar voeren.

Diepgaandheid

Amy mag dan wel dé oplossing zijn voor eenzame mensen, maar diepgaand is ze niet. Ze overtreft het domme blondje met haar opmerkingen die nergens op slaan, maar gelukkig zegt ze tenminste wel wat terug. Hier een (vertaald want Amy babbelt niet in het Nederlands) gesprek tussen iPhoned en Amy:

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

[December 26, 2009 4:06 AM]iPhoned: HalloAmy: Hallo iPhoned, hoe gaat hetiPhoned: Goed, het is kerstAmy: InteressantiPhoned: Nou eigenlijk nietAmy: OkéAmy:  Wat vind je van mijiPhoned: Ik ken je nietAmy: kennen is een kunstiPhoned: nog iets gedaan?Amy: Jij?iPhoned: Ik vroeg het aan jouAmy: Wat vroeg je?iPhoned: Of je nog wat hebt gedaanAmy: Ik houd van rustAmy: Houd je van dieren?iPhoned: Alleen van mijn iPhoneAmy: interessant

Conclusie

Amy is een domme vrouw met rare opmerkingen, eigenlijk alles dat je kan verwachten van een chatbot. Wat wel een moeilijke en leuke opgave is, is om te proberen een vloeiend gesprek te voeren! De applicatie raden we je niet aan als je eenzaam bent, praten tegen een deur levert misschien meer op…

InfoPrijs: 1,59 EURiTunes: klikCijfer: 6-

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.