Reserveer de Mailbox app voor je iPhone
Redactie

Binnenkort wordt de Mailbox app voor de iPhone gelanceerd, waarbij er in eerste instantie alleen ondersteuning wordt verleend voor Gmail. Je kunt de Mailbox app alvast reserveren volgens het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Mailbox reserveren

mailbox-appDe Mailbox app wordt met veel bombarie gelanceerd en de promotiecampagne zorgt ervoor dat de nieuwsgierigheid snel gewekt wordt. Zo was het eerder al mogelijk om je voor de nieuwsbrief in te schrijven en heb je nu dus ook de mogelijkheid om de Mailbox app alvast te reserveren. Dat doe je via de website van Mailboxapp, waarbij je het telefoonnummer van je iPhone moet achterlaten. Let wel even op dat je het landnummer + 31 voor je nummer zet en de voorste 0 van je telefoonnummer niet invult. Je ontvangt vervolgens een reserveringsnummer via een sms en daaruit kun je opmaken op welke plaats je in de wachtrij staat. Ook kun je de app dan na lancering als je aan de beurt bent downloaden.

Veeg door je mail

De Mailbox app is interessant omdat je inbox namelijk tot een to do list kan worden omgetoverd. Zo veeg je een gelezen mailtje simpel weg en kun je door nog even verder te wegen ongewenste mail laten verdwijnen. Het leuke is echter dat je met een veeg vanaf de andere zijde een mailtje kunt laten snoozen. Jij bepaalt dan wanneer je het mailtje weer wilt zien, bijvoorbeeld in de avond of de volgende dag. Of kies voor de verrassende optie om het mailtje ´ooit´ weer  te lezen.

Bij nieuwe mail ontvang je een pushbericht en door het comprimeren van de mail op de servers worden de berichtjes niet alleen kleiner, maar werkt de app ook nog eens sneller.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.