Rendement halen met de Rabo Beleggen app op je iPhone

Redactie
26 maart 2013, 11:26
1 min leestijd
Rendement halen met de Rabo Beleggen app op je iPhone

De Rabobank heeft speciaal voor beleggers een nieuwe app gelanceerd. Met de Rabo Beleggen app op je iPhone kun je vanaf nu op elk gewenst moment en waar je ook bent orders inleggen en je beleggingsportefeuille inzien.

Lees verder na de advertentie.

Beleggers bij de Rabobank

rabo-beleggen

De app Rabo Beleggen is bestemd voor degene die al bij de Rabobank beleggen. De applicatie is een handig hulpmiddel om te bekijken hoe je beleggingen het doen. Het is bovendien gemakkelijk dat je overal waar je bent met je iPhone in de hand een order kunt plaatsen om zo snel en actueel te kunnen inspelen op de ontwikkelingen in de financiële wereld. Het inleggen van orders kan alleen via de app als je normaal belegt via Rabo Direct Beleggen, Select Beleggen, RendeMix of via Product Beleggen. De app is niet geschikt als je via Beheerd Beleggen geld belegt.

Effectenrekening en internetbankieren

Behoor je tot de groep die van de app gebruik kan maken, dan hoef je alleen maar over een effectenrekening en internetbankieren van de Rabobank te beschikken. Je moet je iPhone eenmalig registreren. Dat kan met behulp van Random Reader en je bankpas. Vervolgens kun je een toegangscode aanmaken, waarmee je voortaan inlogt. Mocht je de Rabo Bankieren app gebruiken, dan kun je van dezelfde toegangscode gebruikmaken en hoef je geen nieuwe aan te maken.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's