Bewerkings-app Relook strijkt je selfies glad
Rutger Otto
Relook

Relook

€ 4,49

Onze score

7

Heb je een selfie gemaakt, maar is dat ene pukkeltje een doorn in het oog? Met Relook strijk je alle oneffenheden in je gezicht glad en meer.

Strijk oneffenheden glad

Relook is een bewerkings-app van Sumoing, het bedrijf dat eerder foto-app Camu uitbracht en de bewerker Repix, waarmee je effecten over foto’s kan plaatsen. Met Relook gaat het bedrijf verder dan ooit, want de app maakt het ‘verbeteren’ van gezichten super gemakkelijk.


In de app kun je vlekjes in het gezicht of puisjes weghalen met een tool. Met het ‘Soft Clone’-gereedschapje verwijder je lijntjes en rimpels uit je gezicht op een realistische manier en met de ‘Clarity’-tool kun je mooie delen van je gezicht laten opvallen.

Geschikt voor portretfoto’srelook

Met de app kun je niet alleen oneffenheden wegwerken, maar is het ook mogelijk om huidskleuren lichter te maken of rode tinten weg te halen. Het is zelfs mogelijk om ogen helderder te maken of zelfs om vormen aan te passen. Mis je volle lippen, dan is het zo aangepast met deze app.

Relook is makkelijk in gebruik, omdat je met simpele veegbewegingen en tappen al tot prachtige resultaten komt. De app is overigens niet per se bedoeld voor selfies, ook als je vaak portretten van anderen maakt is het een uitkomst. Zeker als je geen make-up hebt, kun je met Relook toch tot het gewenste (professionele) resultaat komen.

Download Relook

De app is voor 3,99 euro te downloaden in de App Store. Om Relook te installeren is iOS 8.0 of nieuwer nodig en minimaal 25,8MB aan vrije opslagruimte.

Relook

Sumoing Ltd

10 (7 reviews)
€ 4,49 via App Store

Relook
Relook
Relook
Relook
Relook
Relook
Relook
Relook
Relook

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.