Met Relive herbeleef je jouw skiroute of hardloopronde in 3D

Florence Peeters
27 februari 2019, 15:04
2 min leestijd
Met Relive herbeleef je jouw skiroute of hardloopronde in 3D
Relive: Run, Ride, Hike & more

Relive: Run, Ride, Hike & more

Gratis

Reviewscore

7,5

Talloze apps laten je activiteiten bijhouden. Maar die ene prachtige piste-afdaling en je favoriete mountainbikeroute laat je pas echt tot leven komen met de app Relive. Deze app verandert jouw routes in een tof 3D-videoverslag.

Lees verder na de advertentie.

Relive maakt een toffe video van jouw simpele hardloopronde

Als je graag naar buiten gaat om te bewegen, kun je met allerlei verschillende apps jouw route en activiteit bijhouden. Zo weet je altijd hoeveel kilometers je hebt afgelegd en welke route je hebt genomen tijdens het wandelen, hardlopen, fietsen, mountainbiken, snowboarden, skiën en meer.

Maar activiteitstrackers bieden doorgaans niet meer dan een simpel kaartje met jouw route erop uitgetekend. Relive laat dat lijntje tot leven komen, door er gemakkelijk een 3D-video van te maken. Door hier foto’s aan toe te voegen en vrienden te taggen krijg je een toffe herinnering.

Extra leuk als je een actieve vakantie hebt, want zo maak je in een mum van tijd een vakantievideo van de tofste plekken, hikes en andere routes die je hebt afgelegd. Om dit te doen houd je met de app zelf een route bij, of importeer je deze vanuit een andere activiteitstracker.

De app kan nu al met een aantal van zulke apps verbinden, zoals Strava, Endomondo, Polar, Suunto, Apple Gezondheid, MapMyRun, MapMyRide en MapMyWalk. Volgens de ontwikkelaar komen daar steeds meer apps bij. Maak ondertussen foto’s die je later kunt toevoegen.

Personaliseer je route

Een 3D-video maken doe je gemakkelijk door een route te kiezen. Vervolgens kies je zelf op welke locaties je welke foto wil toevoegen. De app zoekt automatisch in de Foto’s-app naar enkel foto’s die tijdens die route zijn gemaakt, zodat je niet lang hoeft te scrollen om de juiste plaatjes te vinden. Aan iedere foto kun je een emoji en een beschrijving toevoegen.

Zodra je tevreden bent met je route, maakt de app er een 3D-video van waarin je zowel een beter beeld krijgt van de omgeving als alle bijbehorende foto’s ziet voorbijkomen. Het kost enkele minuten voordat de video klaar is. Daarna deel je ‘m gemakkelijk direct vanuit Relive naar je social media.

Relive is gratis te gebruiken, maar biedt ook een betaalde versie aan. Hierin krijg je uitgebreide mogelijkheden zoals HD-kwaliteit video’s, muziek om toe te voegen en onbeperkt een route bewerken. Dit Relive Club-abonnement kost 8,99 euro per maand.

Relive: Run, Ride, Hike & more

Relive B.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu