Rego app voor herinneringen aan je favoriete plaatsen op je iPhone
Redactie

De Rego – Bookmark your favorite places is een leuke app voor op je iPhone als je vaker naar eenzelfde plaats terugkeert. Maar de app is ook prima geschikt om plaatsen vast te leggen waar je nog heen wilt gaan.

Leg herinneringen vast

rego-appEen van de mogelijkheden die de Rego app je te bieden heeft is dat je herinneringen aan een bepaalde plaats kunt vastleggen. Zo kun je aan een bepaalde locatie bijvoorbeeld een leuke foto toevoegen, die je daar hebt gemaakt. Ook kun je met de app de plaats vastleggen waar je nu bent, waar je naar toe gaat of waar je in het verleden bent geweest. Nog leuker is het om een hele verzameling van plaatsen onder te brengen in verschillende persoonlijke collecties.

Verslag van je reis

De app Rego kun je op een originele manier gebruiken om niet alleen je reis te plannen, maar er ondertussen ook verslag van te doen. Markeer bijvoorbeeld je favoriete restaurant, barretje of de leukste bezienswaardigheid die je hebt bezocht en al dan niet voorzien van een notitie of een foto. De app Rego is gratis voor je iPhone, maar dan kun je er maar beperkt gebruik van maken. Zo geldt er een limiet van tien locaties. Via een in-app aankoop zijn de locaties ongelimiteerd.

Let op want na het downloaden van de app op je iPhone kun je tijdelijk van een lagere introductieprijs voor de in-app aankoop profiteren.

Rego Pro: Bookmarks for places

MakaluMedia Inc.

€ 16,99 via App Store
Rego Pro: Bookmarks for places
Rego Pro: Bookmarks for places
Rego Pro: Bookmarks for places
Rego Pro: Bookmarks for places
Rego Pro: Bookmarks for places

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.