Registreer je bewegingen op je iPhone met de Mywellness app
Redactie

Elke dag voldoende bewegen is noodzakelijk. Met de Mywellness app op je iPhone kun je elke dag je bewegingen bijhouden. Bovendien kun je elke week, door actief te zijn, je doel bereiken. Meer bewegen leidt tot een hogere score op de activity level.

Virtuele bewegingsbatterij

Het leuke van de Mywellnessapp is dat je op de virtuele bewegingsbatterij kunt zien of je voldoende beweegt. Om fit te worden is het nodig om 3500 bewegingen per week te verrichten. De bewegingen variëren van fietsen tot wandelen. Zeven minuten fietsen wordt geteld als 156 bewegingen. Dat komt weer overeen met 29 procent van de hoeveelheid aanbevolen dagelijkse beweging. Je kunt zelf nieuwe activiteiten toevoegen. De app werkt vrij simpel. Zo hoef je alleen maar in te voeren welke activiteit je hebt verricht en te vermelden op welk tijdstip je bent begonnen en hoeveel tijd je eraan besteed hebt. Je ziet dan meteen tot hoever je de virtuele bewegingsbatterij hebt opgeladen en hoe ver je nog van je doel af bent.

Movement en Training

In de Mywellness app kun je via de tabbladen Movement en Training je verrichtingen per dag terugzien. Bij het tabblad Movement wordt dat in een agendavorm vertoond en bij Training zie je de beweging. Nieuwe activiteiten kun je ook invoeren via deze tabbladen. Het is een simpel dagboek om je bewegingen bij te houden en kan een stimulans bieden om meer te gaan bewegen.

Je kunt de Mywellness app gratis downloaden op je iPhone

Mywellness

MyWellness SRL

Gratis via App Store
Mywellness
Mywellness
Mywellness
Mywellness

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.