Regionaal online platform met de Regioos app op je iPhone
Redactie

Met de Regioos app op je iPhone heb je een nieuw regionaal online platform tot je beschikking. Al het nieuws uit je regio en nog veel meer is verzameld op deze leuke en afwisselende applicatie.

Actuele regio app

regioosDe Regioos app biedt actueel nieuws van je eigen regio, maar ook vind je er scherpe aanbiedingen, sportuitslagen, vacatures en nog veel meer leuke dingen. Je hebt zelf de mogelijkheid om lokaal sportnieuws te plaatsen, maar kunt bijvoorbeeld ook spullen via de app te koop aanbieden. Je kunt meepraten over zaken die in je buurt gebeuren en zelfs bieden op een speciale regionale veiling van je lievelingsrestaurant. Overigens kun je verschillende Regioos instellen als je van het nieuws en actuele gebeurtenissen in een andere regio op de hoogte wenst te blijven.

Bedrijven en diensten

De Regioos app is ook handig als je een bedrijf of specifieke dienst in je eigen omgeving zoekt. Je profiteert ook van verschillende aanbiedingen en veilingen die door de meest uiteenlopende bedrijven worden aangeboden in de app. Bedrijven kunnen gratis vacatures plaatsen, zodat je op zoek kunt gaan naar werk of een leuke bijbaan. De app wordt overigens steeds verder ontwikkeld, waardoor er op de duur nog meer functies bijkomen.

De app Regioos is gratis te installeren op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.