Redsn0w lite nog niet fatsoenlijk

Redactie
3 februari 2009, 16:33
1 min leestijd
Redsn0w lite nog niet fatsoenlijk

Veel mensen zijn er inmiddels in geslaagd om hun 2e generatie iPod Touch te jailbreaken door middel van Redsn0w. Maar het gebruik van de iPod Touch met een jailbreak is nog niet optimaal, zo moet je als je een applicatie uit Cydia installeert soms je iPod herstarten, maar dit kan niet omdat je hem dan weer opnieuw moet jailbreaken.

Een van de voornaamste redenen om je iPod Touch 2G te jailbreaken is om je iPod te customizen; achtergronden veranderen, namen van apps veranderen, icoontjes veranderen en nog veel meer. Om dit te doen heb je het programma Winterboard nodig, maar voor het installeren ervan moet je je Touch herstarten. En laat dat nou net het enige zijn wat nog niet kan met deze lite versie van de jailbreak.

Lees verder na de advertentie.

Een tethered jailbreak

De lite versie van Redsn0w is namelijk een zogenaamde ‘tethered’ jailbreak: Dit betekent dat elke keer dat je je iPod opnieuw opstart je de jailbreak weer opnieuw in je iPod moet injecteren.

Of het mogelijk is om je iPod Touch te laten respringen (springboard opnieuw laten starten) weten wij nog niet, maar dit hebben wij via Twitter aan MuscleNerd gevraagd, en het antwoord zal natuurlijk in deze post te vinden zijn als het er is.

Spotlight: Jailbreak

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's