Download de officiële Reddit-app nu ook op je iPad

Erwin Vogelaar
16 november 2016, 19:22
2 min leestijd
Download de officiële Reddit-app nu ook op je iPad
Reddit

Reddit

Gratis

Reviewscore

8

Eerder dit jaar heeft Reddit een officiële app uitgebracht voor iOS, maar tot nu was die app enkel op een iPhone te gebruiken. Nu is er ook een Reddit iPad-versie.

Lees verder na de advertentie.

Reddit iPad

Er staan verschillende apps in de App Store waarmee je op een overzichtelijke manier door website Reddit kunt scrollen. Toch heeft het bedrijf dit jaar eindelijk ook een eigen officiële app uitgebracht. Met succes, want ‘Reddit: The Official App’ heeft in de App Store een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren. Vooralsnog was de app enkel op een iPhone te gebruiken, maar met de nieuwste update werkt de app ook op het grotere scherm van een iPad.

reddit ipad

iPad-ondersteuning is logisch voor een app als Reddit. Een groot gedeelte van de website bestaat uit afbeeldingen, die op een groter scherm natuurlijk beter tot hun recht komen. Daarnaast is Reddit typisch zo’n website waar je ‘s avonds op de bank even lekker lui doorheen gaat scrollen. Voor sommigen is een leven zonder Reddit zelfs nauwelijks meer voor te stellen. Deze ‘voorpagina van het internet’ staat vol met nieuws, grappige filmpjes, kattenplaatjes enzovoort. Eigenlijk alles wat je van het internet wil. Maak je een account, dan kun je zelf de voorpagina samenstellen door je te abonneren op subreddits met losse onderwerpen, zoals /r/iPhone of /r/Apple.

Naast de officiële Reddit-app, zijn er populaire apps voor Reddit die al eerder iPad-ondersteuning aanboden. Denk aan Alien Blue en BaconReader. Deze apps zullen met de nieuwe versie van de officiële Reddit-app nu ongetwijfeld in populariteit gaan zakken, maar bieden toch een fijn alternatief als de officiële app niet bevalt.

Reddit: The Official App downloaden

Je kunt de officiële Reddit-app gratis downloaden in de App Store via onderstaande link. Je hebt maar 16,5MB vrije ruimte nodig. Daarnaast moet je minimaal iOS 8.0 draaien om de app te kunnen gebruiken.

Reddit

reddit

Gratis via App Store

Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Reddit
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu