De Red Dead Redemption 2 iOS-app helpt iedere speler in het zadel

Lars Paijmans
26 oktober 2018, 15:07
2 min leestijd
De Red Dead Redemption 2 iOS-app helpt iedere speler in het zadel
RDR2: Companion

RDR2: Companion

Gratis

Reviewscore

7

Vandaag duiken miljoenen gamers het Wilde Westen in met Red Dead Redemption 2. Gewapend met revolvers, een lasso en je iPhone, want met de bijbehorende Red Dead Redemption 2-app wordt je avontuur net iets gemakkelijker.

Lees verder na de advertentie.

Red Dead Redemption 2-app nu beschikbaar voor iOS

Red Dead Redemption 2 is de nieuwste game van de bekende ontwikkelaar Rockstar, vooral bekend van de Grand Theft Auto-serie. Red Dead Redemption 2 dompelt je onder in het Wilde Westen, waar je als lid van een bende probeert te overleven en geld te verdienen.

Red Dead Redemption 2 app

De gigantische open wereld valt genoeg te doen om jezelf tientallen uren te vermaken. Hierdoor kan het soms lastig zijn om het overzicht te bewaren. Om je een handje te helpen, heeft Rockstar de Red Dead Redemption 2-app gemaakt. Deze ‘Companion App’ installeer je op je iPhone of iPad en gebruik je terwijl je speelt.

Door in te loggen koppel je de app aan je PlayStation 4 of Xbox One, waarna je bijvoorbeeld de wereldkaart kunt bekijken en een punt kunt markeren om te onderzoeken. Zo kun je op je televisie op je paard blijven rijden terwijl je op je iPad snel even checkt of je nog de goede kant op rijdt.

Red Dead Redemption 2 app

Daarnaast kun je de app gebruiken om een logboek te openen, waar al je statistieken in staan en je terug kunt lezen wat er in het verhaal is gebeurd. Het is zelfs mogelijk om de complete interface van het scherm van je tv naar je iPhone of iPad te verplaatsen.

Gratis te downloaden op iPhone en iPad

Hoewel de app op zowel de iPhone als iPad beschikbaar is, raden we aan om hem op een iPad te gebruiken als je deze bij de hand hebt. De letters zijn op een iPhone-scherm namelijk erg klein, wat het een stuk minder overzichtelijk maakt om er even snel een blik op te werpen.

De app is volledig gratis te downloaden en gebruiken, het enige wat je nodig hebt is een Rockstar Social Club-account en natuurlijk een exemplaar van Red Dead Redemption 2.

RDR2: Companion

Rockstar Games

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu