Receptenmaker update laat je je kookkunsten delen via sociale media
Wouter Nijsen

De makers van de populaire kookapplicatie Receptenmaker hebben sociale interactie hoog in het vaandel staan. Dankzij de laatste update is het mogelijk om kookboeken te delen met andere gebruikers van de applicatie.

De nieuwe, langverwachte feature werkt heel eenvoudig. Je kiest een gerecht dat je wilt toevoegen aan je nieuwe kookboek, kijkt naar recepten van wereldkoks als Jamie Oliver en vervolgens geef je het boek een zelfbedachte naam. Dit kun je delen via Facebook en Twitter of traditioneel via een e-mail. Het delen van kookboeken is nuttig omdat je daarmee favoriete gerechten van jezelf of van een vriend of vriendin overzichtelijk op een rijtje kan zetten. Die persoon vindt jouw boek onder het submenu ‘Andere Gebruikers’.

Andere vernieuwingen die de Receptenmaker update met zich meebrengt, is het vergroten van de lettertypes. Nu zijn er drie verschillende lettergroottes, die je kunt selecteren via de A-knop onderin de app. Daarnaast kun je nu tagwoorden toevoegen, zodat je recepten makkelijker terugvindt.

Receptenmaker update maakt app nóg beter

Receptenmaker updateReceptenmaker wordt geroemd door kookfanaten en professionale koks. De app geeft liefhebbers de mogelijkheid om honderden recepten en zelf te importeren vanuit bijvoorbeeld de Allerhande, 24Kitchen en Smulweb. Dit verloopt bijzonder eenvoudig. Je kunt wel tot tien recepten met beeldmateriaal toevoegen aan Receptenmaker.

Als je meer recepten wilt bewaren, moet je 1,79 euro betalen voor de volledige versie in de App Store. Deze bevat tevens een seizoenskalender en tips om je kooktechnieken bij te schaven.

Receptenmaker

Mobiel Bekeken

9 (90 reviews)
Gratis via App Store

Receptenmaker
Receptenmaker
Receptenmaker
Receptenmaker
Receptenmaker
Receptenmaker
Receptenmaker
Receptenmaker
Receptenmaker
Receptenmaker

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.