Zoek snel een recept met de vernieuwde Receptenmaker-app
Wouter Nijsen
Receptenmaker

Receptenmaker

Gratis

Onze score

8

De Nederlandse app Receptenmaker, waarmee je recepten kunt ontdekken en opslaan, heeft een grote update gekregen. Versie 7.0 is nu te downloaden in de App Store.

Dit is nieuw in Receptenmaker 7.0

Receptenmaker is een populaire app om gevonden recepten te beheren. Zo kun je gerechten uit 24Kitchen, Allerhande, Jamie Oliver en diverse supermarkten in één plek opslaan en er zo voor zorgen dat je altijd iets lekkers op tafel kunt toveren. Receptenmaker is vandaag van een update voorzien die de app weer stukken beter maakt. Allereerst is 3D Touch-ondersteuning toegevoegd.

Wanneer je stevig op het app-icoon drukt, krijg je vier opties te zien om snel een recept te openen. Het gaat hierbij om ‘Random’, ‘Eenvoudig’, ‘Snel’ en ‘Receptensites’. Zo hoef je de app niet telkens te doorzoeken om iets te vinden voor het koken. Ook is er ondersteuning voor de iPad Pro en werkt Receptenmaker voortaan nog beter zonder internetverbinding.

Belangrijker is dat ‘Inspiratie’ volledig is vernieuwd. In het tabblad vind je nu de optie om Allerhande- en Hallo Jumbo-recepten te doorzoeken. Tik je bijvoorbeeld op Allerhande, dan verschijnen allerlei recepten uit het blad in beeld. Hierbij heb je de optie om ze te sorteren op bereidingstijd of receptnaam.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

In Inspiratie kun je ook kiezen voor snelle (maximale bereidingstijd van 15 minuten) of eenvoudige (maximaal 6 ingrediënten) recepten. Weet je echt niet wat je moet kiezen, dan kun je terecht bij ‘Random’, waar 5 willekeurige gerechten voor je worden gekozen.

Receptenmaker voor iOS downloaden

Receptenmaker 7.0 is gratis via onderstaande link te downloaden. Voor de installatie heb je 12,3MB aan vrije opslag en iOS 8 of hoger nodig. Receptenmaker ondersteunt overigens ook de Apple Watch, waardoor je de smartwatch als kookwekker kunt gebruiken.

Receptenmaker

Mobiel Bekeken

9,2 (703 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.