Real Simple Checklist: complete checklist-app voor de iPhone
Rutger Otto

Geen gebrek aan checklist- of todo-apps in de App Store, maar de app van Real Simple is wel heel compleet. Na installatie heb je meteen toegang tot een aantal checklists voor verschillende situaties, waarmee je niets meer kunt vergeten.

real simple checklist klReal Simple is een lifestyle magazine dat wordt uitgegeven door Time Inc, onder meer bekend van Time Magazine. In de Real Simple Checklist app zijn ruim honderd van de populaire lijstjes uit het magazine gebundeld. In negen categorieën checklists te vinden over familie, thuis, voeding, schoonmaken, entertainment, gezondheid, geldzaken, reizen en schoonheid.

Complete takenlijsten

Met de lijsten kun je onder meer bijhouden wat je allemaal nodig hebt om naar school te gaan, wat de essentiële ingrediënten zijn voor Italiaanse gerechten en wat je niet mag vergeten als je op vakantie gaat.

In de checklist kun je taken afstrepen die je hebt gedaan, ook kun je aangeven dat je aan een bepaalde taak herinnerd wil worden. Daarnaast is het mogelijk om tips te lezen voor de taken, om het nog gemakkelijker te maken. Uiteraard kun je ook gewoon je eigen checklists maken en daar reminders voor instellen.

Real Simple Checklist downloaden

De gratis versie van Real Simple Checklist biedt 15 verschillende takenlijstjes, de rest zit achter slot en grendel, tot je de update koopt voor 2,69 euro. Je kunt Real Simple Checklist downloaden voor iOS 7 of nieuwer. Er is 6,1MB aan vrije opslag benodigd voor de installatie.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.