Real Football 2013 gratis game voor op je iPhone
Redactie

Het betaalde voetbalspel FIFA 13 verovert de harten van menig gebruiker van de iPhone, maar er zijn ook leuke gratis voetbal games beschikbaar. Bijvoorbeeld de game Real Football 2013.

Real Football 2013

Nadat je het gratis spel Real Football 2013 op je iPhone hebt gedownload, kun je elke dag voetbal spelen. Je speelt in één club en krijgt dagelijks een gratis transfer om je voetbalteam sterker te maken. Zo kun je bekende spelers halen, die in de populaire voetbalcompetities spelen. De echte clubnamen van voetbalteams ontbreken echter in dit spel, want deze worden aangeduid met plaatsnamen en kennen een specifieke kleur. Je speelt bijvoorbeeld wedstrijden tegen Eindhoven, Rotterdam of Amsterdam. Ben je aan het spelen, dan kun je de camera wat verder weg zetten dan de standaardinstelling om een perfect overzicht op de grasmat te krijgen. Geef een strakke pass op het veld door simpel een veeg omhoog te maken.

Eigenaar van een club

In het spel van Real Football 2013 ben je eigenaar van een club en dat is na elke wedstrijd te merken. Zo zie je na afloop van een wedstrijd wat de inkomsten zijn geweest op verschillende gebieden, zoals van de verkoop uit toegangskaarten en opbrengst van sponsorgelden. De game biedt mogelijkheden om in-app aankopen te doen. Daarmee kun je bijvoorbeeld een geblesseerde speler laten opknappen.

Download de game Real Football 2013 gratis op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.